2006 yılından beri içerisinde bulunduğumuz Trabzon Evden Eve sektöründe, çağın yeniliklerinden ve teknolojiden faydalanarak, taşınmanın insanda yarattığı stresi en aza indirgeyerek gelişmeyi, kaliteli ve güvenli hizmet vermeyi hedefledik. Eğitimli 30 kişilik yetkin kadrosuyla Özge Nakliyat, Trabzon Evden Eve Nakliyat işiniz için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir işletmedir.

  Uzun yıllardır, K3 yetki belgemiz, ODY belgemiz, marka tescilimiz, profosyenel, yetenekli, güvenilir ekibimiz,  kaliteli hijyenik ambalajlarımız, kapalı kasa araçlarımız ve 18. kata kadar ulaşabilen asansörlerimizle hizmetinizdeyiz.

    Kalite politikası ve profesyonelliğiyle Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Giresun, Ordu ve birçok komşu illerimizde ve ilçelerimizde bölgenin en çok tercih edilen firması haline gelmiştir.  

   Taşınma işleminden önce , görevli eksperimiz evinize gelerek nakliye işi ile ilgili ayrıntıları kaydeder , verilecek hizmetle ilgili bilgiler kaydedilerek fiyat teklifi hazırlanır.Bu ekspertiz hizmetimizde, eşyanın sigorta tutarı, kullanılacak ambalaj malezemesi, kaç metreküplük araç kullanılacağı seçilir ve anlaşma sağlanması durumunda nakliye günü belirlenir. Nakliye işleminden bir gün önce , müşterilerimizin tercihine göre bayan personeller ince eşya diye nitelendirilen  tüm eşyayı (bardak, tabak, kristal takım, cam eşyalar, kıyafetler) paketler taşınma günü ise montaj ustası ve taşıyıcı personellerimiz evinize gelir. Montaj ustalarınca demonte işlemi yapılarak, eşyalar paketlenir, özel istif personelleri tarafından kapalı kasa kamyonlara yüklenerek, nakliye işlemi yapılır. Yeni adresinize nakliyesi yapılan eşyalar taşınır, yine profesyonel hizmet veren ekibimiz tarafından monte ve yerleştirme işlemi yapılır.