Her Zaman Tercih Edildik !

%100 Müşteri memnuniyeti ile nakliyat sektöründe kurumlar ve şirketlerce herzaman tercih edilen firma olduk!


DANONE - TİKVEŞLİ

Özge nakliyatın sahibi Fatih Özge'ye ve tüm ekibine Trabzon'dan Ankara'ya taşınmam esnasında gösterdikleri yakınlık ve ilgi için teşekkür ederim. Son derece profesyonel ve hızlı çalışıyorsunuz. Tüm mobilyalarımızı sapasağlam yerine ulaştırdınız. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.


BİM A.Ş.

Şirketinizin personelinin ve Trabzon hizmet binasının yeni adresine, taşınma organizasyonunda göstermiş olduğunuz hassasiyet ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı tüm "Özge Nakliyat" ailesine teşekkür eder, başarılarınızın devamını temenni ederiz.


KTÜ

Taşınmamız esnasında ekibinizin göstermiş olduğu sadece nakliye performansı değil, aynı zamanda dakik ve saygılı tavırlarından ötürü hepsine teşekkür ediyor ve böyle güzel bir ekip oluşturduğunuz için sizi tebrik ediyoruz. Sloganınız olan "Taşınma Sendromuna Son" un gerçek olduğunu yaşayarak gördük. Teşekkürler, herkesin eline sağlık.


HALKBANK

Özge Nakliyat firması ve çalışanlarına göstermiş oldukları samimiyet, güleryüz ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Şu anda tarih 14.08.2011 ve gece saat 03:30, daha başka birşey demiyorum. Her şey için teşekkürler.


SERKAN KURT

Sayın Fatih Özge; eşyamın taşınmasında gösterdiğinz titizlik, güler yüz ve personelinizin cana yakın davranışları sayesinde Trabzon Şanlıurfa arası ev taşıma stresini keyifli bir hale getirdiğiniz için şahsınıza firmanız ve çalışanlarınıza sonsuz teşekkür ederim.


EGEMEN KORKMAZ

Sn. Fatih Özge; Trabzon şehrine taşınmam süresince, tarafıma vermiş olduğunuz üstün hizmetlerinizden dolayı öncelikle size ve emeği geçen tüm "Özge Nakliyat" ailesine teşekkür eder, başarılarınızın devamını temenni ederim.


RİZE ÜNİVERSİTESİ

Sayın Özge Nakliyat; 2008 yılında Çayeli'ne taşınırken göstermiş olduğunuz titiz, dikkatli ve pratik çalışmalarınızdan ötürü çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızın devamını dilerim.

Yrd. Doc. Dr. Şengül Atasoy


OPR. DR. YÜCEL KOÇAK

17.05.09 tarihinde evimin taşınmasında yardımcı olan Özge Nakliyat şirketi yöneticileri ve özellikle personeline teşekkür ederim. İşleri toparlarken gösterdikleri hassasiyet,eşyalara gösterdikleri özen ve taşıma sırasındaki dikkatli davranışlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.


MEHMET CELAL KARAHASANOĞLU

Yıllardır vermiş olduğunuz hizmetin ne kadar kaliteli olduğunu evimin eşyalarının Trabzon'dan Nevşehir'e taşınması esnasında bizzat şahit oldum. Bu kadar ciddi ve özenli çalışmalarınızın sonucunu almanızı temenni ederim. Vermiş olduğunuz hizmetten çok memnun kaldığımı belirtip bütün çalışmalarınıza ve emeğinize teşekkür ederim.

 

RIDVAN KATİPOĞLU

Sahip olurken emek harcadığım kullanırken önem verdiğim, ailemi oluşturan yuvamın eşyalarını taşırken verdiğiniz öneme ve değerlerden ötürü ÖZGE NAKLİYAT çalışanlarına ve size teşekkürlerimi sunarım.


SELİM SEMİZ

Sayın Fatih ÖZGE; Göstermiş olduğunuz üstün hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Saygılarımla...


SEDAT SAYLAN

Merhaba yol arkadaşım; Seninle tanışmamız Diyarbakır'a tayinimin çıkmasıyla başladı. İyikide başladı... Senin, ekibinin ve Diyarbakır'daki dostların desteğiyle sabah Trabzon'dayken akşam Diyarbakır'daki yeni yuvamızda olmak, ev taşıma değil de günü birlik güzel bir seyahat gibiydi... Sonrasında onlarca arkadaşa birlikte yardımcı olmak ayrıca bir zevkti...
Tayinimin Trabzon'a çıkmasıyla söz verdiğin gibi tekrar Diyarbakır'daydın. İki kişi geldiğimiz bereketli topraklardan bu sefer üç kişi olarak ayrılıyorduk, canım kızımız Nigar Naz ile birlikte. Sana ve güleryüzlü ekibine çok teşekkürler... Sevgili Fatih Kardeş; Yolun ve bahtın her daim açık olsun.